Hoe groene smoothies ook jouw leven drastisch kunnen verbeteren!

Alles begint met zelfvertrouwen. Zelf had ik het absoluut niet, maar ik heb geleerd dat zelfvertrouwen de basis is. Tegenwoordig ga ik zonder problemen naar feestjes en bijeenkomsten. Ik wil gezien worden, ik wil aanwezig zijn!

Ja, het is waar, we maken allemaal fouten. Jij, ik, familie, bekenden, iedereen maakt fouten. Maar het hoeft niet zo te zijn dat we allemaal dezelfde fouten moeten begaan. Ik heb veel te lang het verkeerde gedaan voor een gezond lichaam en ik ga je nu behoeden voor de fouten die ik gemaakt heb!

Ben jij het zat om halverwege de dag met een flink gebrek aan energie te zitten? Wil jij ook weer lekker doen waar je zin in hebt? Ik kan me niet voorstellen dat je nee hebt geantwoord op de laatste vraag. Als ik je vertel dat je met de boodschap die je nu aan het lezen bent, niet alleen meer energie krijgt, maar ook nog eens een gezonder en strakker lichaam, wat denk jij dan?

Ik zal het je allemaal uitleggen:

Je vraagt je vast af, wie ben jij? Ik ben Diana Verbeek. Mijn jeugd bestond uit veel snoepen en snacken. Ik kon niet van de lekkere dingen afblijven en al snel kreeg ik een buikje. Dit wilde ik natuurlijk liever niet en ik werd er ook mee gepest. Wat ik ook probeerde, het lukte me niet om af te vallen en om de lekkere dingen te laten staan. Pas enkele jaren geleden is het me gelukt om een methode te vinden die mij echt heeft geholpen: Groene smoothies. Deze heerlijk gezonde drankjes gaven mij de energie waar ik naar op zoek was. Ik vond het opeens weer leuk om lekker te bewegen en het werd elke dag makkelijker om de ongezonde voeding te laten staan.

Groene smoothies?
Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten. Deze geven namelijk een groene kleur af. Smoothies zijn samengestelde drankjes van groenten, soms fruit en water. Je mixt alle ingrediënten in de blender en er ontstaat een heerlijk gladde smoothie. Groene smoothies zitten vol me vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden.

Ik zal je zo nog veel meer vertellen over groene smoothies, maar eerst even wat anders. Weet je nog dat ik je in het begin vroeg of je zin hebt om weer te gaan doen wat je leuk vindt? Met het drinken van groene smoothies is het mij gelukt. Ik had veel meer energie en tijd om lekker met mijn familie en kinderen bezig te zijn.

Ik had het punt bereikt waarop er echt iets moest gaan gebeuren. En ik wist dat ik het kon!

Van jongs af aan heb ik op school meegekregen dat je iets het beste leert als je het zelf doet. Daarom wilde ik geen gebruik maken van professionele coaching. Ik wilde zelf ontdekken wat groene smoothies inhielden en wat ze voor mij zouden kunnen doen. Het resultaat was verbluffend en nu wil ik jou ook laten meegenieten van deze ingrijpende verandering in mijn leven.

Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam:

 • Vet verliezen! - Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.
 • Minder hongerig. - Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme 'vreetbuien'.
 • Meer energie, meer kracht. - De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.
 • Betere weerstand. - De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.
 • Gezondere en stralende huid. - De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!
 • Betere spijsvertering - Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.
 • Genoeg groente en fruit. - Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.
 • Betere voedselbalans. - Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.
 • Opgewekter door het leven. - Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!
 • Betere nachtrust. - Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.

Dus het is echt zo makkelijk?

Ja, het is echt ontzettend eenvoudig om net als ik ook te profiteren van al deze gezondheidsvoordelen. Je hoeft er alleen maar groene smoothies voor te gaan drinken.

"Maar als het dan zo makkelijk is, waarom zit dan niet iedereen al aan de groene smoothies?"

Bovenstaande vraag krijg ik vaak gesteld. Dat komt omdat we niet zo happig zijn op veranderingen. Mensen zijn van nature kuddedieren en we doen graag wat we anderen zien doen. Als we voortdurend bekende Nederlanders of vrienden een blikje energiedrank zien drinken om de energievoorraad aan te vullen, gaan we dit zelf ook doen. Het nadeel van deze energiedrankjes is dat je er niet echt door verbeterd. Voor korte tijd voel je je inderdaad fitter, maar wanneer het energiedrankje is uitgewerkt voel je je net zo futloos als daarvoor.

Met groene smoothies is dit anders. Het idee is namelijk het aanpassen van je voedingspatroon om daarmee je lichaam in een gezondere modus te brengen. Als dit gelukt is, heb je structureel meer energie en heb je dus de energiedrankjes niet meer nodig. Zo heb je de hele dag door voldoende energie om weer af te spreken met oude bekenden, je beste vrienden of met wie dan ook

Oké, groene smoothies dus! De vraag is, hoe moet ik er aan beginnen? Speciaal voor jou heb ik het E-boek: 125 Gezonde Groene Smoothies geschreven.

 

Het E-boek Gezonde Groene Smoothies staat vol met 125 heerlijke groene smoothie recepten.

Deze recepten bevatten een mooie balans tussen bladgroenten, eventueel andere groenten en stukjes fruit. Elk recept is zo samengesteld dat je een mooie mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgt. Wanneer je dagelijks één of twee groene smoothies drinkt, ter aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon, zul je merken dat je lichaam met sprongen vooruit gaat. "Zijn groene smoothies ook voor mij geschikt?" Wanneer jij 'Ja' kunt antwoorden op één van de onderstaande vragen, dan zijn groene smoothies ook voor jou geschikt!

 • Wil jij afvallen?
 • Wil jij meer energie krijgen?
 • Wil jij van het opgeblazen gevoel in je buik af?
 • Heb jij zin om gezonder te gaan leven?
 • Vind jij het belangrijk om te weten wat je eet?
 • Zijn gezondheid en fitheid belangrijke termen voor je?
 • Wil je wel gezonder leven, maar weet je niet hoe?
 • Wil je meer tijd kunnen doorbrengen met vrienden en familie en meer tijd overhouden voor leuke dingen?
 • Ben jij bereid om je voedingspatroon grondig om te gooien?

Kortom, groene smoothies zijn eigenlijk voor iedereen geschikt die zin heeft om meer energie te hebben, kilo's wil afvallen, maar vooral gezonder door het leven wil gaan.

Groene smoothies hebben een fantastische werking op het lichaam. De ideale mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten maken het lichaam sterker en vitaler en geven je een betere weerstand. Speciaal voor jou zet ik de belangrijkste voordelen nog eens overzichtelijk op een rijtje.

Van deze voordelen profiteer jij met groene smoothies:

 • Jouw energievoorraad wordt een stuk groter
 • Je gaat een stuk opgewekter door het leven
 • Je gaat kilo's afvallen en doet dat structureel
 • Je krijgt een betere nachtrust en dat is goed voor je humeur
 • Je hebt geen last meer van 'vreetbuien' omdat jouw voedingspatroon beter in balans is

Dit is wat anderen van de groene smoothies vinden:

Erika

Ik herken me best wel in de reactie van jouw vriend Diana. Ik was ook altijd sceptisch ten opzichte van diëten en afvalprogramma’s. Maar het leuke is dat jouw E-book helemaal geen afvalprogramma is. Het is een manier om weer lekker gezond te gaan leven. Ik heb de resultaten bij mezelf gezien en ik ben al enkele kilo’s kwijt in evenveel weken. Bedankt Diana, ik ga er lekker mee door!

Irene van Beek

Ik had flink overgewicht, niet alleen mijn fysieke gezondheid leed hieronder, ook mijn mentale gezondheid had er last van. Je hebt toch een stuk minder zelf vertrouwen als je 8 kilo te veel weegt. Het e-boek van Diana hielp me deze kilo’s eraf te krijgen én te houden. Ik ben nu gezonder en voel me veel beter! Dank Diana, voor dit topboek!

Daniëlle

Als je op zoek bent naar groene smoothie recepten hoef je niet verder te zoeken. De recepten uit 'Gezonde Groene Smoothies' van Diana Verbeek zijn heerlijk en bovenal lekker gezond. Daarnaast wordt alles duidelijk uitgelegd en zijn de resultaten verbluffend. Een echte aanrader voor iedereen. Oh ja, voordat ik het vergeet: de gezondheidsvoordelen die mij verteld waren heb ik ook echt behaald. Ik ben afgevallen, heb geen last meer van vreetbuien en ik heb veel meer energie dan vroeger.

Martine

Voor elke vrouw is het fijn om zo nu en dan complimentjes te krijgen over je uiterlijk. Bij mij ontbrak het daar behoorlijk aan. Ik was ook wat zwaar en zag zelf ook wel dat mijn huid er niet echt gezond uit zag, maar toch. Iemand wees mij om het groene smoothie E-book van Diana Verbeek en ik besloot om een poging te wagen. Al binnen enkele weken zag ik resultaat en kreeg ik op mijn werk zelfs complimentjes over mijn veranderde uiterlijk. Ik weet zeker dat een deel ook komt omdat ik zelf veel vrolijker door het leven ga nu. Maar ook mijn dermatoloog wist niet wat hij zag toen ik begonnen was met de groene smoothies. Mijn huid is echt een stuk gezonder en jonger geworden en daar ben ik Diana eeuwig dankbaar voor. Iedereen zou direct aan de groene smoothies moeten gaan om net zo gelukkig te worden als ik. Ik heb in ieder geval al mijn vrienden en familie dit E-book aangeraden!

Ik weet precies waar jij naar op zoek bent:

Een methode om kilo's te verliezen, waarmee je tegelijkertijd je algehele gezondheid verbeterd. Met die gedachte in het achterhoofd heb ik ook het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' geschreven. Natuurlijk zijn groene smoothies ontzettend lekker, maar als ze geen gezondheidsvoordelen zouden bieden, zou je net zo goed andere methoden kunnen proberen.

Ik ben er van overtuigd dat de groene smoothies ook jou zullen helpen. Met het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' ontvang je direct na aanschaf 125 heerlijke smoothierecepten (185 pagina's!). Zo kun je in ieder geval even vooruit en kun je elke dag een nieuwe gezonde groene smoothie ontdekken. Je kunt VANDAAG nog aan de slag!

Het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' staat vol met lekkere smoothierecepten. Elke dag ontdek je weer nieuwe verrassende smaakcombinaties, bestaande uit mixen van fruit en groenten. Naast de recepten krijg je nog veel meer informatie over groene smoothies als je nu het boek aanschaft, waaronder:

 • Wat is het beste moment van de dag om groene smoothies te drinken?
 • Welke groenten zijn het lekkerst in een groene smoothie en welke voeding haal je eruit?
 • Wat zijn de voordelen van de diverse soorten groenten?
 • Hoe maak je de lekkerste groene smoothie met verrassende ingrediënten?
 • Op welke manier dragen groene smoothies bij aan het verliezen van kilo's?.

Ik weet zeker dat je staat te trappelen om ook de groene smoothies te gaan proberen! Bestel snel het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies'!

Een goed begin is het halve werk is een vaak gehoorde uitdrukking. Daarom heb ik een speciale bonusaanbieding voor jou bedacht. Wees er snel bij want deze aanbieding is slechts tijdelijk!

Als je vandaag het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' bestelt, krijg je helemaal gratis het e-book 75 fruit smoothie recepten erbij. Plus nog drie andere bonussen!

Bonus 1: 75 Gezonde Fruit Smoothies!

Naast veel waardevolle informatie over smoothies bevat 75 Gezonde Fruit Smoothies (e-book) 75 Heerlijke Fruit Smoothie recepten.

Waarvan zelfs de zoetste slechts de helft van de calorieën bevat als Smoothies verkrijgbaar bij Fastfood restaurants!

Verder kom je onder andere te weten:

Talloze variatie tips en wetenswaardigheden over Fruit en de geschiedenis van smoothies.
De fouten die veel mensen maken wanneer ze smoothies drinken om gezonder te worden.
Wat je wel en absoluut niet aan je smoothie moet toevoegen
Leer snel Super Smoothies te maken zonder dat je ingewikkelde ingrediënten nodig hebt!

Bonus 2 : Het Smoothie Dieet Schema (e-book)

Dit Dieet Schema is door mij persoonlijk opgesteld en kun je naar eigen invulling volgen. Het Schema werkt geweldig als richtlijn om smoothies succesvol toe te voegen aan je dieet.

Je vindt hierin onder andere:

Een handig week schema

Afslank Tips & Trucs

Tips om sneller spieren te kweken (handig als je aan krachttraining doet)

Extra: Zelf aan te passen en uit te printen weekschema

Bonus 3: 21 Paleo Recepten die je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderen (e-book)

Het tweede e-book bevat 21 gezonde recepten. Deze recepten sluiten perfect aan bij de groene smoothie recepten. Ook zullen deze gezonde recepten helpen je bij het aanhouden van een gezonde levensstijl en zorgen ervoor dat je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderd. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die je kunt bereiken met simpele maar heerlijke gerechten!

Deze bonus heeft een waarde van € 19,00 en krijg je gratis bij je bestelling!

Bonus 4: 10 superfood smoothie recepten

Ik vertelde je al eerder dat een goed begin het halve werk is. Daarom wil ik jou belonen voor jouw tijd en aandacht vandaag. Bestel nu mijn e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' en je ontvangt helemaal gratis het e-book met 10 heerlijke superfood recepten! (bonus 4)

Zoals je tot nu toe hebt kunnen lezen, het gezonder krijgen van je lichaam is helemaal niet moeilijk. Je moet alleen weten hoe je moet beginnen. Gelukkig help ik je daar graag bij.

Als alle gezonde voeding in groenten en fruit zit, dan zou het toch gek zijn als we hier geen gebruik van maken? Daarom is groene smoothies zo'n goed idee voor het bereiken van een daadwerkelijke gezondheidsverandering.

Profiteer vandaag nog van de voordelen van groene smoothies!

Je bent precies op de goede dag hier gekomen. Je hebt nu namelijk de kans om het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' voor een speciale aanbiedingsprijs te bestellen. Profiteer van deze tijdelijke aanbieding en bestel het boek voor slechts €27,- Let op, deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig!

De recepten uit het e-boek 'Gezonde Groene Smoothies' gaan jou op weg helpen naar een nieuwe fase in je leven. Een fase waarin je met meer energie en levenslust door het leven gaat. Op termijn profiteer je van een verhoogde weerstand, ben je meerdere kilo's verloren en heb je een gezondere huid. Niet langer hoef je jezelf te verbergen in grote gezelschappen, treed op de voorgrond en laat weten dat je er bent. Je mag gezien worden met je stralende voorkomen!

Marieke

Diana! Ik ben nu enkele weken bezig met de groene smoothies en ik moet zeggen, ik ben verrast dat het zo snel is gaan werken. Ik ben er nu pas achter gekomen dat ik jarenlang geld in de goot heb gegooid met mijn dure sportschoolabonnement. Ik had veel eerder moeten beginnen met de groene smoothies. Waar ik jaren deed over het afvallen van 2 kilo, ben ik nu in 4 weken al 4 kilo verloren. En daarbij, ik voel me fitter dan ooit!

**Vandaag is jouw dag! Speciaal voor jou heb ik een speciale aanbieding**

Smoothie Basis
17,-
 • DIT BETREFT EEN: DIGITAAL (PDF) E-BOOK
 • (Via een e-reader te lezen op iedere smartphone, tablet of computer)
 • E-Book: 125 Gezonde Groene Smoothie Recepten
 • E-Book: 75 Fruit Smoothie Recepten
 • E-Book: 21 Paleo Recepten
 • E-Book: 10 Superfood Smoothie Recepten
 • E-Book: Smoothie Dieet Schema
 • * VOLLEDIG DIGITAAL *
 • * VANDAAG NOG TE DOWNLOADEN *
BESTEL NU

Vandaag geef ik jou de kans om definitief je gezondheid te verbeteren. Geen diëten waarbij je jezelf moet uithongeren, met als gevolg dat je geen energie meer over houdt, maar gewoon wat meer groenten en fruit eten en de ongezonde snacks laten staan. Dat klinkt toch niet zo ingewikkeld?

Natuurlijk kun je hier tegenin brengen dat helemaal niets veranderen nog makkelijker is. Klopt, dat ga ik niet ontkennen. Maar bedenk wel dat met 'niets doen' er ook niets veranderd. Je krijgt niet meer energie, je huid gaat er niet gezonder uit zien en je voelt je ook niet fitter en opgewekter! Kies zelf maar.

Ik gun jou het allerbeste en zie graag dat jouw gezondheid met sprongen vooruit gaat. Daarom heb ik besloten om garantie te geven om mijn aanbieding 'Gezonde Groene Smoothies'. Ik geef je 30 dagen de kans om de recepten te proberen en als je het niets vindt, stuur je mij het boek terug en krijg je zonder moeilijke vragen gewoon je geld terug.

Op deze manier kun je gerust aan de slag gaan met de groene smoothies, zonder dat je misschien wat huiverig bent over diana-verbeekhet aanschaffen van het E-book. Ik weet zeker dat je na die 30 dagen helemaal om bent en al lang aan het profiteren bent van de gezondheidsvoordelen.
P.S. De aanbiedingsprijs voor het boek 'Gezonde Groene Smoothies' is slechts tijdelijk geldig en op elk moment kan de aanbieding offline worden gehaald.

Gezonde groeten!

Diana Verbeek

Bestel Nu

Smoothie Basis
27,-
 • DIT BETREFT EEN: DIGITAAL (PDF) E-BOOK
 • (Via een e-reader te lezen op iedere smartphone, tablet of computer)
 • E-Book: 125 Gezonde Groene Smoothie Recepten
 • E-Book: 75 Fruit Smoothie Recepten
 • E-Book: 21 Paleo Recepten
 • E-Book: 10 Superfood Smoothie Recepten
 • E-Book: Smoothie Dieet Schema
 • * VOLLEDIG DIGITAAL *
 • * VANDAAG NOG TE DOWNLOADEN *
BESTEL NU